ViaBill

Zaya modtager nu også ViaBill betalinger

ViaBill er din mulighed for at shoppe online i dag – og klare betalingen over 24 måneder. Eller hurtigere, hvis du har lyst. Det bestemmer du selv.

Du må gerne indbetale hele beløbet på én gang, og så snart du har lyst. Som standard er den månedlige indbetaling beregnet ud fra, at der betales tilbage over 24 måneder.

Du bestemmer også selv, hvor meget du ønsker at shoppe for. Vi tilbyder to muligheder:

1. En rente- og gebyrfrit saldo på 2.000 kr.

Ingen renter og ingen gebyrer, alt det kræver er én månedlig tilbagebetaling. Glemmer du at betale, koster det 39 kr., og kræver blot, at der er dækning på dit kort. Se aftalevilkår her.

2. En saldo fra 2.000-20.000 kr. på markedsvilkår.

Hvem kan få ViaBill?

Alle, der er fyldt 18 år og har en folkeregisteradresse i Danmark, kan betale med ViaBill, hvis de består vores kredittjek. Det tager ganske få sekunder, og svaret kommer med det samme.

Hvordan virker ViaBill?

Du kan betale med ViaBill på flere tusinde danske webshops – fra små niche shops til nogle af de største shops og brands i Danmark.

Hvordan virker ViaBill? Det får du svar på her:

 • Klik ind på en shop, læg varer i kurven og gå til betaling
 • Vælg ViaBill som betalingsløsning og indtast få oplysninger
 • Vi foretager en hurtig kreditvurdering, og du får svar med det samme
 • Når webshoppen har behandlet din ordre, modtager du en mail med log-ind til Mit ViaBill, hvor du kan se din saldo, din månedlige indbetaling og finde din FI-kode
 • Senest den 20. i hver måned skal du overføre din månedlige indbetaling via netbank
  • Glemmer du at betale, koster det 39 kr., og kræver blot, at der er dækning på dit kort.
  • Vær opmærksom på, at benytter du vores service på 2.000-20.000 kr. på markedsvilkår, tilmeldes din månedlige indbetaling til betalingsservice.

Du kan foretage så mange køb, du vil med ViaBill, så længe du ikke overstiger din godkendte saldo. Og ved et nyt køb nulstilles tilbagebetalingsperioden automatisk, og en ny periode på 24 måneder starter.

Fordele ved ViaBill

Du lærer alle fordelene at kende. Men du får lige tre hurtige nedenfor:

 • Du modtager varen, inden du betaler. Så kan du evt. se dine nye køb an, inden du bestemmer dig for, om de skal beholdes – eller sendes retur. Sender du varer retur, trækker vi automatisk købsprisen fra det beløb, du skal indbetale.
 • Du kan dele betalingen ud over flere måneder. Så slipper du for den store udskrivning, når de nyeste styles bestilles hjem – eller der mangler en controller til din PS.
 • Ingen gebyrer eller renter – hvis du overfører din månedlige indbetaling senest den 20. i hver måned. Glemmer du at betale, koster det 39 kr., og kræver blot, at der er dækning på dit kort.

Ulemper ved ViaBill

Ingen. Hvis du husker at overføre din månedlige indbetaling senest den 20. i hver måned. Sværere er det ikke.