Om Zaya

Vores mission

Zayas mission – er at give vores kunder et stort udvalg af smykker, tasker, punge og andre accessories. Vores mission er ikke blot at give en enestående købsoplevelse, men også levere de bedste kvalitetsprodukter fra kendte europæiske mærker på markedet til fantastiske priser.

Vores håndplukkede kollektioner er samlet for at inspirere vores stil og kvalitetsbevidste kunder. Da vi udelukkende tilbyder vores produkter online, uden mellemmand, vil besparelserne resultere i gode priser direkte til vores kunder.

Zaya arbejder hele tiden på at finde nye spændende brands til vores kunder. Det er vigtigt for Zaya at huske på vores jord og derfor er vi også meget opmærksomme på, hvilken profil vores leverandører har. Derved har Zaya nemlig også muligheden for at kunne arbejde positivt for vores fælles klima.

Vores værdier

Hos Zaya er det vigtigt, at vi er med til at være ansvarlige omkring klimapåvirkningen på vores fælles jord. Det betyder hos Zaya, at vi arbejder for at gøre firmaets aftryk på miljøet mindre. Det gør vi blandt andet ved at pakke kundernes ordre i enten genbrugspap eller ved at bruge FSC produceret pap.

Kunderne har hos os flere valgmuligheder for at købe bæredygtige produkter hos Zaya. Vi har et bredt sortiment af enten produkter af genbrugsmateriale eller produkter, hvor leverandører arbejder for, at produktionen har den mindst mulige indvirkning på miljøet.

Vores fokus på klima skal selvfølgelig samtidig være uden at gå på kompromis med kvaliteten af de produkter vi tilbyder i vores webshop. Det er vores ambition at levere den bedste kvalitet til kunderne. Det holder vi selvfølgelig vores leverandører op på, da vi ikke kan gøre dette alene.

Kontakt Zaya

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på:
(+45) 60 79 00 09.
Telefonerne er åbne:
mandag – fredag: 08:00 – 17:00

Du kan også kontakte os via mail på kundeservice@zaya.dk, hvor vi svarer hurtigst muligt på din henvendelse og senest inden for 24 timer i spidsbelastningsperioder. 

Tip: Du kan finde svaret på mange spørgsmål på vores kundeservice side Ofte stillede spørgsmål hos Zaya.

Spørgsmål i forbindelse med returnering

Ved returnering af varer til os henvises til vores online retur, hvor returseddel udfyldes og returneres sammen med varerne. Har du spørgsmål dertil kan de rettes til kundeservice@zaya.dk – husk at oplyse dit ordrenummer.

Generelle oplysninger om vores produkter og levering

Du kan finde svaret på mange spørgsmål på vores kundeservice side Ofte stillede spørgsmål hos Zaya.

Finder du ikke svar på din spørgsmål under ofte stillede spørgsmål, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@zaya.dk, hvor vi svarer hurtigst muligt på din henvendelse og senest inden for 24 timer i spidsbelastningsperioder. 

Zaya

Stormarks Allé 53
4900 Nakskov
Tlf. (+45) 60 79 00 09

www.zaya.dk

CVR: 38 76 06 37