Black Friday Udsalg hos Zaya

Tilmeld dig vores særlige Black Friday nyhedsbrev og modtag nyheder om tilbud, konkurrencer og events vi afholder i forbindelse med Black Friday.

Black Friday hos Zaya.dk

Velkommen til Black Friday hos Zaya.dk

Black Friday falder i år den 29. november 2019. Det bliver dagen, hvor hele Danmark går i sort, når Black Friday 2019 løber af stablen. Vi er selvfølgelig hos Zaya.dk igang med at gøre os klar, så shoppen er klar med en masse lækre tilbud og konkurrencer. Er du også ved at være klar?

Vi løfter selvfølgelig ikke sløret for, hvad vi har tilbud på endnu eller hvilke konkurrencer vi finder på. Men du kan tilmelde vores særlige nyhedsbrev til Black Friday, hvor du kun modtager nyheder omkring Black Friday.

Du kan også følge med på vores Facebookside, hvor vi vil komme med teasere til, hvad der skal ske på Black Friday.

Følg os på Facebook og få nyheder om Black Friday først

På vores Facebook side vil vi lægge konkurrencer, nyheder og tilbud op. Derfor vil du have muligheden for at få vores nyheder først, hvis du liker vores Facebookside og følger med i løbet af Black Friday.

Tilmeld vores Black Friday Nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores særlige Black Friday Nyhedsbrev, så vil du modtage nyheder og updates i forbindelse med Black Friday. Vi vil sende vores Black Friday Nyhedsbrev ud i perioden oktober – november. 

Historien om Black Friday

Black Friday kommer oprindeligt fra USA og er betegnelsen på fredagen efter Thanksgiving. Black Friday falder altid den fredagen efter den 4. torsdag i november. I 2020 falder Black Friday derfor d. 27/11. Black Friday har igennem mange år været dagen, hvor julehandlen er blevet skudt i gang i USA, da butikkerne giver ekstraordinære gode tilbud Black Friday.

Udtrykket Black Friday er i følge New York Times opstået i Philadelphia, hvor de lokale betjente brugte udtrykket omkring det trafikkaos, der opstod i forbindelse med udsalget.

Køb årets julegaver Black Friday

Julegaver

Der findes vel nok 2 typer mennesker: Dem der der har handlet alle julegaverne inden det bliver december og fortæller det til alle og så er der dem, som løber rundt de sidste dage inden juleaften for at finde de rigtige julegaver.

Med Black Friday har du muligheden for at komme til at være blandt dem i den første gruppe. Så bed i god tid om familie og venners  ønskesedler, så du kan finde de bedste tilbud på Black Friday og dermed være i god tid.

Kommende Black Fridays

Black Friday Kalender

Black Friday er altid fredagen efter Thanksgiving, som altid falder d. 4. torsdag i november. Thanksgiving er en stor højtid i USA, hvor familie og venner mødes og spiser kalkun.

Da Thanksgiving altid er den 4. torsdag i november så vil datoen for Black også altid være den 4. fredag i november. De kommende år vil Black Friday falde følgende dage:

27. november 2020
26. november 2021
25. november 2022
24. november 2023
28. november 2024