Genbrugsplast omsat til nye slips

Nye slips lavet af genbrugsflasker

Zaya forhandler de nye bæredygtige slips fra Connexion Tie. 

Connexion Tie er begyndt at producerer bæredygtige slips ved at bruge genanvendeligt plast i produktionen. Du kan derfor være klædt på med stil og stadig have grøn samvittighed med et bæredygtigt slips fra Connexion Tie i Brande. 

Så kan det være du tænker det er kedeligt og dårlig kvalitet, når det genbrug, men sådan er det slet ikke. Det er virkelig lækker kvalitet, som føles meget behaglig at bruge. Samtidig fås de i mange farver, striber, tern og blomster, ja sågår årets juleslips 2019 kan du få, som et recycled bæredygtigt slips. Zaya har allerede et bredt udvalg af bæredygtige slips.

Vores populære Recycled slips er produceret ud af 2 plastflasker. Vi sætter en stor ære i at genanvende plastik samtidig med at vi skåner miljøet. Kollektionen fra Connexion Tie af bæredygtige slips er baseret på plastflasker, der giver 30% mindre CO2-udlip, 20% mindre vandforbrug og 45% mindre energiforbrug.

kr.249.00 inkl. moms
kr.249.00 inkl. moms
kr.249.00 inkl. moms
kr.249.00 inkl. moms

Processen bag de bærdigtige slips.

Connexion Tie bruger OEKO-TEX® 100 certificerede stoffer. Det er en process, der er en del af den bæredygtige rejse, som er vigtigere end nogensinde før. Der er stor efterspørgsel efter produkter, hvor der er tænkt på miljøet før, under og efter endt produktion. 

Herunder kan du se processen for, hvordan 2 plastflasker kan blive til slips i recycled polyester.

Bæredygtige processor til nye bæredygtige slips fra Connexion

Processen fra 2 plastflasker til 1 bæredygtigt slips.

“Vi bruger desuden genanvendt polyester (fra plastik flasker) i nogle dele af vores produktion af slips. Vi mener, det er vigtigt at udnytte de ressourcer, der allerede kan genanvendes i dag” udtaler Johnny Bruun Andersen fra Connexion Tie.

Fibrene bliver købt af et stort, amerikansk firma, der kan dokumentere og testen ægtheden af fibrene, da der er DNA i selve fibrene. Hvilket gør produktet sporbart og derfor også kan leve op til OEKO-TEX® 100 kravene. 

Og det stopper ikke bare ved bæredygtige slips. Zaya kan allerede i næste uge også præsentere vores første butterflies i shoppen og de er selvfølgelig også bæredygtige og lavet af genbrugsplast. Efterspørgslen på bæredygtige produkter er stor og derfor vil branchen også rykke på disse parametre, hvis den ellers skal have et fundament at stå på fremover.