Saddler

Zaya begynder at forhandle Saddler

Et af de nye mærker vi har fået i hus efter et meget inspirerende besøg på CIFF i København er svenske Saddler.

Saddler har produceret kvalitetsprodukter i læder siden 1986. Designet er altafgørende for Saddler og derfor bliver alle deres produkter designet fra deres eget kontor i Sverige. Selvom design processen foregår i Sverige, så bruger de hele verden, som inspiration til deres produkter. De ønsker deres produkter skal afspejle deres kunder.

Saddler

De har de seneste år gjort et stort arbejde for at blive Øko-Tex certificeret. Det er blandt andet en af grundende til, at Zaya er meget stolte af at kunne begynde at præsenterer produkter fra Saddler fra 3. september 2018.

Saddler er medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI), som er en forretningsdrevet platform, som arbejder for at fremme handel og sociale forbedringer i leverandørkæden.

Produktlederne tager ofte rundt til deres leverandører i Europa og Asien for at sikre sig, at kvaliteten er i højsædet. Men også for at kontrolere, at de forpligtigelser Saddler har gennem BSCI også bliver overholdt hos deres leverandører.

På grund af Saddlers ihærdige arbejde kan du som kunde købe produkter af højeste kvalitet og design og stadig have god samvittighed, da alle deres produkter er produceret med hensyn til miljøet.

BSCI