Betal med ViaBill på Zaya.dk og del din betaling op i 4 lige store dele

ViaBill – Køb nu, betal over 4 måneder uden renter og gebyrer hos Zaya.dk

Hvad er Viabill?

ViaBill er en betalingsmetode du kan benytte på Zaya.dk, der giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter.

Køber du fx et produkt hos Zaya.dk til 299 kroner, så bliver betalingen delt op i 4 lige store dele på 74,75 pr. betaling. Du betaler altså i alt 299 kroner for produktet du har købt.

  • der er øjeblikkelig godkendelse ved kassen
  • det er gratis at bruge ViaBill
  • du kan shoppe på mere end +4000 webshops

Er der renter og gebyrer med ViaBill?

Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill. Det er gratis at have en ViaBill konto, når du shopper for op til 2.000 kr. Hvis du derimod ønsker at shoppe for mere, har du mulighed for at blive opgraderet til en gebyrbærende konto på 5.000 eller 10.000 kr. Her vil der være et gebyr på henholdsvis 49 kr. og 99 kr.

Vi tror på gennemsigtige priser.

Hvordan betaler jeg?

Den månedlige ydelse hæves automatisk den sidste bankdag hver måned. Såfremt du ønsker at betale din månedlige ydelse selv eller ønsker at betale dit restbeløb ud, så kan dette foregå ved at bruge den FI-kode, der står angivet på Mit ViaBill.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Sparxpres?

Har du spørgsmål til din Sparxpres ydelse eller afbetaling kan du kontakte Sparxpres på info@sparxpres.dk eller deres servicetelefon 96 161 300