Mest Solgte Skuldertasker Hos Zaya

Skuldertasker

Skuldertasken kan både være praktisk til hverdag, arbejde eller hvis du studere. Skuldertaskerne er ofte indrettet med et mindre rum lukket med lynlås og to åbne rum til mobiltelefon, kuglepenne og lignende ting.

Hos Zaya.dk har vi et bredt udvalg af skuldertasker i både læder og kunstlæder. Begge typer af materiale findes i hård struktur, semi hård strukter og sidst men ikke mindst blød struktur.

Det er med til at skabe et bedre udvalg i forskellige prislag.

Flot patina med tiden.

Når du køber en lædertaske, så får du udover et meget holdbart produkt også et produkt, der med tiden får en rigtig flot patina,

Læderet er et naturmateriale og vil derfor blive ændre sig med tiden. Det er med til at give enhver taske sin egen personlige charme og stil.

Naturmaterialer skal selvfølgelig også plejes. Ved korrekt pleje af din lædertaske, vil du også have en taske, der holder i rigtig mange år. Vi har lavet en guide til pleje af læder og kunstlæder.

Skuldertasker til enhver lejlighed.

Skuldertasken kan have et ry for at være en stor kedelig taske. Det behøver dog nødvendigvis ikke at være sådan. Hos Zaya finder du et stort udvalg af forskellige skuldertasker både klassiske og trendsættende modeller.

Ligeledes har vi også mange varianter i både farver, størrelser og længden på skulderremmen. Alle vores nyheder kan du finde under menupunktet Nyheder oppe til venstre i menuen.

Brands

Nye Skuldertasker Hos Zaya

kr.1,199.00 inkl. moms