Zaya er blevet E-Mærket og det giver en sikker shopping oplevelse

Zaya er nu E-Mærket

Det er superfedt for Zaya, at kunne fortælle, at vi nu også er blevet E-mærket. Det betyder blandt andet for dig dig, som kunde, at du nu har endnu mere sikkerhed i forbindelse med dit køb, når du handler hos os.

Zaya er blevet E-mærket
Zaya er blevet E-mærket

Hvad betyder E-mærket for dig som kunde hos Zaya?

E-mærket certificeringen bliver løbende kontrollert af jurister hos E-mærket, som løbende holder øje med vores handelsbetingelser hele tiden lever op til ny lovgivning og den forbrugerbeskyttelse, der ligger i lovgivningen. Desuden laver de også løbende stikprøvekontrol på fragt- og kundescoren, så de er med til at give et retvisende billede af Zaya.

Herudover har du nogle fordele, når du handler i E-mærket butikker, som Zaya nu er blevet en del af.

  • Gratis Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
  • Gratis sagbehandling
  • Sikker Shopping Udvidelse til Google Chrome

Hvem står bag E-mærket?

Bag E-Mærket står både de danske forbrugere og de erhvervsdrivende, som gennem de sidste 20 år har opbygget en non-profit organisation, som er vokset i takt med udviklingen i Danmark inden for online handel.

De løser kundeklager på vegne af forbrugerne, hvor der stærke juridiske team står klar med viden om lovgivningen og konfliktmægling. Lykkes det ikke at komme frem til en løsning mellem køber og sælger, så træder E-Mærkets køberbeskyttelse i kraft og kompenserer kunden – uden brok.

Du kan læse mere om E-Mærket på deres hjemmeside: emaerket.dk.